• Спалните помещения ще ви очароват.

  • Спалните помещения ще ви очароват..

  • Просторен хол с изненади и за децата.

  • Веранда с изглед към морето.

  • Напълно оборудвана кухня.

  • Барбекю.

Неа Ираклица - мечтаната почивка

Неа Ираклица е курорт на 13 км от Кавала, на брега на морето. Гледа към малък необитаем остров. Населението му е около 1000 жители. Това е точното място за хора, търсещи спокойна почивка съчетана с туристчески удобства. Неа Ираклица има ресторанти, сладкарници и заведения за бързо хранене. Живописният град Кавала и древния град Филипи са наблизо за ежедневно пътуване и разглеждане на забележителности. Плажната ивица е дълга и широка, с фин златист пясък и кристална вода. Има достатъчно място за шезлонги и чадъри, както и ако предпочитате неприкосновеността на личния живот, в района има много уединени места край морето.

 


 

Близостта до Кавала е направила Неа Ираклица вилна зона за богатите граждани. Могат да се видят страхотни вили, като най-красивите им части са дворовете - огромни с много зелениена и цветя. Селото е курортно - с таверни и барове покрай плажа, няколко малки хотела. Както навсякъде в Гърция настаняването е основно в апартаменти в семейни вили, повечето непосредствено до плажа. Плажът е невероятен - златист пясък, плитко лазурно море и широка плажна ивица. Повече плажуващи има около плажната алея, а източно от нея са вилите и там на плаж ходят само гостите на самите вили. Тоест няма навалица. С кола може да се ходи на плаж и на плажовете след Перамос. Там е направо мечта - десетки километри плажове, повечето безлюдни, разположени след лозя и поляни - няма никакво строителство.

Плажовете

В Ираклица е

Чадърите и шезлонгите на плажа, естествено са безплатни, като е прието да си поръчате по нещо

Ресторанти


В Неа Ираклица може да хапнете както в изискан ресторант, така и дюнер или сандвич на плажа. Нашата вила ви предлага идеални условия за готвене.

Капанчета


В Неа Ираклица има удивително разнообразие от кафенета и коктейл барове, където може да пийнете кафе, фрапе или разхладителен коктейл.

Какво наоколо?

  • Разгледайте град Кавала и непременно посетете къщата-музей на Мехмет Али Мехмет Али е основал династията, която управлява Египет до 1952 г. и е роден в Кавала. Къщата му е превърната в музей.
  • Непремнно трябва да посетите манастира "Свети Архангел Михаил" и заради легендарния гвоздей от Кръста и заради невероятните пейзажи към морето. Интересно е и посещение на фабриката за злато Ирис Голд в Лименария, красиво имение съчетано с доходен бизнес..
  • Крепостта на Кавала Намира се на 15-20 минути пеша над пристанището. Вход: 2 евро. Работно време: 1 април-31 октомври oт 8:30 до 21:00 часа; 1 ноември - 31 март от 8:30 до 16:00 часа.